Роми са пребили с тояги двама души от бургаски квартал. От

...
Роми са пребили с тояги двама души от бургаски квартал. От
Коментари Харесай

Бургас: Роми крадат и раздават правосъдие с тояги

Роми са пребили с тояги двама души от бургаски квартал. От години сливенски фамилии живеят в противозаконни биваци, ситуирани наоколо до ж.п. линия в града и до индустриалната зона.

Собствениците на хранилища и работилници до катуните се оплакват от непрекъснати нападения и грабежи. Напрежението е ескалирало, откакто един от притежателите на работилница в района е направил забележка за хвърлена бомбичка, след което той и татко му са били нападнати от ядосана навалица.

Димитър е със счупена ръка, а татко му е настанен в болница. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са задържани 7 души.

Образувано е досъдебно произвеждане.

" Излязоха към 20 индивида. 4 от тях носеха тояги, бягаха към нас. Баща ми е на 85 години, пробвах се до го защитя, само че съумяха да му нанесат два удара в гърба и му счупиха реброто, и му пробиха гръдния панер ", описа пред Bulgaria ON AIR потърпевшият Димитър Михов.

" Целият " Славейков ", " Братя Миладинови ", " Възраждане " е пропищял от тези хора. Те обират мазите. Искаме ред. Това нещо би трябвало да се приключи. Не може тези тумби да бият тези хора. Това е от 20 години ", безапелационен е Здравко Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР